Om du inte vet vilka marknadsföringsinsatser som går bra och vilka som går dåligt! Kontakta oss på Eurovator!

Googles annonsnätverk når 90% av alla internetanvändare i världen

2013-11-05 | Andreas Myrin-Wallenberg | Google Adwords Marknadsföring Mäta marknadsföring | Etiketter: , , , | Kommentera

 

Annonsera på Google hos en licenserad svensk partner

Annonsera på Google hos en licenserad svensk partner

Vad är Googles annonsnätverk – Även kallat Google Display Network eller på svenska Googles Innehållsnätverk?
Googles annonsnätverk är världens absolut största och når idag över 90% av Internetanvändarna globalt, nätverket har mer än en biljon annonsvisningar som serveras till över 1 miljard internetanvändare varje månad.

Detta genom en imponerande samling av flexibla annonsformat kan du få kontakt med potentiella kunder var de än kan vara. Annonsnätverkets kraftfulla kombination av placerings-, kontextuell- och målgruppsanpassning hjälper dig att hitta, nå och få kontakt med din kundmålgrupp på ett sätt som ingen annat annonsnätverk kan erbjuda.

Se Googles egna presentation av Googleannonsering i annonsnätverket under: http://www.google.com/think/products/google-display-network.html

Vill du ha hjälp att lyckas med din Googleannonsering så hör gärna av dig.

Med vänlig hälsning
Andreas Myrin-Wallenberg
Eurovator AB – 08/6507100 eller wallenberg@eurovator.se

Författare Andreas Myrin-Wallenberg

Jag har hela mitt liv älskat försäljning och marknadsföring. Utmaningen att varje dag överträffa både mina kollegors och kundernas förväntningar. Att använda mina erfarenheter, kunskaper och min entusiasm för att göra mitt bästa.
Jag har en stark tro på att du som människa måste vara ödmjuk och inte tro att du är fullärd inom något område. Har du ödmjukhet och en vilja att förbättra dig kommer du att utvecklas och skön energi kommer att uppstå med människor du delar färdigheter och erfarenheter med.